Els escoltes fan una crida per recollir material per la catifa de Corpus

Després del parèntesi obligat l’any passat a causa de la pandèmia, l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret tornarà a confeccionar aquest dibuix reivindicatiu diumenge a la plaça de Palau. L’entitat fa una crida per obtenir pètals de roses i gespa acabada de tallar per elaborar la catifa. Es pot dur al cau, al Casal de Cultura, dissabte a les 4 o a les 6 de la tarda o el mateix diumenge a la plaça de Palau.

Per tal de seguir les mesures de seguretat, cadascuna de les branques està convocada a una hora concreta. A més, accediran a la plaça per diferents entrades per evitar acumulacions. A diferència d’anys anteriors, la processó no trepitjarà la catifa, ja que es durà a terme a l’interior de la Catedral en acabar la missa d’11.

L’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret fa una altra crida a la població, en aquest cas, per fer difusió del disseny de la catifa a través de les xarxes socials. Es pot fer a través d’Instagram, mencionant el compte @aeigpareclaret, o bé de Twitter, @aeigSolsona, amb l’etiqueta #CatifaCorpusSolsona21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *