Els comerços que participin al concurs d’aparadors tindran l’assessorament gratuït d’un expert

Un cop acabada la campanya de Nadal, al gener, l’expert en aparadorisme Pep Navarro passarà per tots els establiments que hagin pres part al certamen per assessorar-los gratuïtament per tal que puguin treure el màxim rendiment dels aparadors. El mateix Navarro serà l’encarregat de fer les valoracions del concurs entre el 3 i el 17 de desembre.

Les botigues que es vulguin inscriure al Concurs d’aparadors per Nadal que convoca la regidoria de Desenvolupament Local a través de l’Agència poden apuntar-se en línia fins al dia 30. Es valorarà l’impacte visual, l’originalitat, la creativitat i la coherència de l’aparador amb la botiga. El primer classificat rebrà un premi de 300 euros per gastar al comerç local, el segon premi està valorat en 200 euros i el tercer, en 150. Tots tres tindran un distintiu. A més, entre la resta de participants se sortejaran 15 premis de 25 euros. Aquesta convocatòria té el finançament dels fons europeus Next Generation.

Tot i que les bases són similars a les de les edicions anteriors, enguany fan explícit que la mateixa composició no es podrà presentar alhora al concurs d’aparadors i al de pessebres. Amb tot, un mateix comerç pot participar a tots dos certàmens si ho fa amb muntatges diferents.

L’any passat van prendre part al concurs 33 aparadors dels quals van resultar guanyadors Òptica Roure, Micuxú, Ca la Celes, Construccions Jordi Vilar i Perfil Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *