Els cicles formatius del Solsonès es promocionen amb portes obertes virtuals

L’Institut Francesc Ribalta ha organitzat una trobada telemàtica pel proper dilluns a les 6 de la tarda per donar a conèixer els cicles de grau mitjà de Cures auxiliars d’infermeria i Atenció a les persones en situació de dependència així com el de grau superior d’Educació infantil. Les persones interessades s’hi poden inscriure a través d’un formulari al web francescribalta.cat.

L’Escola Arrels, per la seva banda, ha programat una jornada de portes obertes dels estudis postobligatoris per dissabte. A les 10 hi haurà una videoconferència sobre el cicle formatiu de grau mitjà d’Activitats Comercials mentre que a les 11 serà el torn de batxillerat i al punt del migdia es poden connectar les persones interessades en el grau mitjà de Conducció d’Activitats Físicoesportives en el medi natural. A la tarda, tres noves videoconferències: la de Sistemes Microinformàtics i Xarxes a les 4, la d’Instal·lacions i Manteniment Electromecànic a les 5 i la del grau superior d’Administració i Finances a les 6. L’accés a la jornada es pot fer a través de l’enllaç escolaarrels.cat/portes-obertes.

Finalment, l’Escola Agrària del Solsonès mostrarà la seva oferta formativa online dijous vinent, dia 14, a les 5 de la tarda. Al centre s’hi imparteixen els Cicles formatius de grau superior de Paisatgisme i medi rural, perfil agropecuari, i Gestió forestal i del medi natural. Per a més informació podeu consultar el web easolsones.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *