Els centres reglats de Solsona donaran a conèixer l’oferta formativa a empreses i treballadors en una sessió virtual

L’organitzen l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, l’Escola Arrels i l’Institut Francesc Ribalta per dimecres que ve, just abans de l’obertura de les preinscripcions a cicles formatius perquè qui hi estigui interessat pugui inscriure-s’hi. També es planteja com una oportunitat per a aquelles empreses que vulguin formar part del seu equip perquè puguin acordar amb els centres dates i horaris compatibles amb les seves necessitats, en un moment en què encara hi ha marge per a la planificació del curs vinent.

La presentació es farà en dues sessions conduïdes pels mateixos centres. Així, dimecres que ve a les 11 del matí es donaran a conèixer les àrees de sistemes informàtics i manteniment industrial. A 2/4 de 5 de la tarda s’hi explicaran les opcions relacionades amb comerç, administració i finances, atenció sociosanitària i l’acreditació de competències professionals. En tots dos casos hi haurà la possibilitat de fer preguntes i plantejar dubtes.

Aquesta sessió donarà a conèixer el tipus de formació que poden oferir els centres a empreses i persones treballadores, la modalitat formativa i el reconeixement acadèmic que s’obté. Els cicles formatius faciliten la millora de la qualificació professional en els àmbits que responen a les necessitats del mercat de treball del territori manifestades per les empreses.

La participació a la presentació de dimecres és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en línia. Les persones inscrites rebran un enllaç a la plataforma Google Meet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *