Elis Colell serà la candidata de Junts a l’alcaldia de Solsona

La cap de llista a les eleccions municipals del proper 28 de maig es va presentar ahir en un acte a la plaça de Ramon Llumà encapçalat pels màxims dirigents de la formació: Jordi Turull i Laura Borràs. Estretament vinculada al teixit cultural i associatiu de Solsona, Colell reconeix que li va costar acceptar la proposta de la direcció de Junts Solsonès de ser la número u de la candidatura, una qüestió que s’estava treballant des del juny i que no va revelar a la família fins fa una setmana. Aquests són els motius que la van portar a dir que sí:

Colell assegura que la persona que li va despertar més cuquets va ser el seu tiet Romà Salas, regidor de l’Ajuntament de Solsona durant molts anys. El va qualificar de treballador incansable, amb una extraordinària vocació de servei i una arrelada identitat de país i es va mostrar convençuda que estaria molt content de la seva decisió. També va destacar la influència de Ramon Llumà, qui considera un dels alcaldes més importants que ha tingut Solsona, que li va ensenyar que hi ha certes banderes que no cal que surtin de la tintoreria.

Pel que fa a l’equip que l’acompanyarà, tot i que encara no n’ha transcendit cap nom, el defineix de gent entregada, amb cares noves i amb moltes ganes de treballar per fer una Solsona orgullosa de ser capital del Solsonès i un referent a nivell d’identitat nacional, econòmica i social. Elis Colell:

En l’acte hi va actuar la mateixa candidata a l’alcaldia amb el seu grup musical Iaia Kumb mentre que Francesc Boix va ser l’encarregat de fer una lectura de poemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *