El Zoom Fotogràfic de la Fira de Sant Isidre arriba a la vint-i-cinquena edició

És un certamen organitzat per la comissió de la Fira i Resol Fotografia que tindrà lloc aquest dissabte. Les inscripcions es poden formalitzar a Resol entre les 9 i 2/4 d’11 del matí. Costen 8 euros i inclouen un tiquet per esmorzar, el revelatge de les fotografies i una foto de record.

Les obres, únicament en format digital JPG, s’han d’enviar per correu electrònic abans de les 4 de la tarda del mateix dia a l’adreça revelatges@fotoresol.com. Per optar als premis cal presentar imatges de tots els temes: 3 de la Fira de Sant Isidre, una de Solsona i una altra del comerç de Solsona. Els premis seran de 60 euros per a les millors fotografies de cada tema de la Fira i Solsona i 100 euros en vals de compra per a la millor fotografia del tema Comerç, gentilesa de la UBIC. Així mateix, es premiaran amb 100 euros la millor col·lecció i la millor col·lecció infantil realitzada per menors de 14 anys.

Per prendre part al zoom fotogràfic, és obligatori passar el control horari i participar a la fotografia de control. Les imatges s’exposaran al pati gòtic del Consell Comarcal entre diumenge i el dia 26. Les fotos guanyadores passaran a l’arxiu de la Fira i, en cas de publicació, es farà constar el nom de l’autor. El lliurament de premis serà el dia 20 a les 6 de la tarda al pati gòtic del Consell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *