El trivial de la campanya Ubica’t ja té 56 finalistes

A dues setmanes de tancar-se el termini de participació, s’han escanejat més de 5.000 codis QR i s’han registrat 228 usuaris.

Recordem que per participar a aquest concurs de la Unió de Botiguers i Comerciants amb preguntes sobre Solsona, cal entrar als establiments associats i escanejar el codi QR del cartell que hi ha penjat. En pantalla apareix una pregunta relacionada amb la ciutat que cal contestar. Si la resposta és errònia, l’establiment queda bloquejat i si és correcta, es rep un mini formatget. Els establiments de la ciutat estan dividits en cinc zones amb colors diferents. Per completar el concurs, cal contestar correctament les preguntes de cinc establiments dels cinc colors diferents. Qui ho aconsegueixi abans del 3 de novembre, entrarà en el sorteig de 1.000 euros en vals de compra als establiments de la UBIC. Per participar-hi, cal descarregar-se l’aplicació Ubica’t i registrar-se prèviament.

D’entre totes les persones majors d’edat que completin el joc, el 10 de novembre es farà un sorteig per designar 10 finalistes. El dia 12 es farà un nou sorteig per conèixer la persona guanyadora i lliurar-li el premi, 1.000 euros en vals de compra que haurà de gastar als establiments associats fins al 30 de novembre.

1a JUNTAda de la UBIC

D’altra banda, diumenge passat va tenir lloc la primera JUNTAda de la UBIC, una trobada de la junta en diumenge, en un espai desvinculat del seu dia a dia i en un format diferent del de les juntes ordinàries per estimular el vessant més creatiu.

La jornada va començar amb un joc perquè els participants s’adonessin de com ens autolimitem en el nostre dia a dia i esperonar-los a sortir de la zona de confort i a pensar en escenaris diferents. Posteriorment, la junta de la UBIC es va traslladar a Les Casas de Matamargó per fer una visita guiada i participar en diverses dinàmiques de grup per analitzar realitats de la UBIC i imaginar nous projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *