El solsoní Raül Garrigasait és un dels sis pensadors contemporanis catalans que conviden a explorar les dimensions del pensament humà a través d’un nou llibre

A “Per què pensar?”, d’Edicions 62, Garrigasait, Xita Rubert, Marta Jorba, Jaume Casals, Fina Birulés i Josep Ramoneda reflexionen sobre què implica pensar avui en dia a través de diferents idees en un món cada vegada més accelerat i digital. També es proposen fer arribar la filosofia a un públic més ampli, a través d’uns textos rodons i sense tecnicismes, que ofereixen la visió de cada pensador sobre una gran varietat de temes. El temps, la tradició, el valor, el llenguatge, la metàfora o la intel·ligència artificial són les qüestions que s’hi aborden. Raül Garrigasait és l’autor del segon capítol, titulat “L’estufa, el Calvari, Eros”. El solsoní parla d’alguns aspectes que l’interessaven i que tracta al llibre:

Segons els autors, es tracta d’un manifest que reivindica la filosofia i que incita el lector a pensar. Forma part de la col·lecció “La Blanca”, que proposa obres que inciten al pensament des de diverses perspectives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *