El Solsonès recupera dijous la festa de l’empresariat després del parèntesi obligat per la pandèmia

Avui és l’últim dia per reservar plaça a través de la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès per participar a la tercera edició d’ “Engegant la festa”, una sèrie de reconeixements al sector que impulsen la Unió de Botiguers i Comerciants, Empresaris per al Solsonès i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Es farà dijous a 2/4 de 9 del vespre a l’espai exterior del restaurant Can Puig, a Clariana de Cardener. Es faran reconeixements d’activitats empresarials en les categories de trajectòria comercial, activitat emprenedora, activitat dinamitzadora i trajectòria en restauració.

En l’acte, el comunicador i formador expert en marca personal i xarxes socials i divulgador emocional Enric Bastardas pronunciarà una xerrada sobre la gestió del canvi emocional. Motivar-se amb el canvi, aprendre a gestionar l’ambigüitat i la incertesa i com descobrir estratègies d’adaptació seran els eixos centrals de la seva intervenció.

La trobada de l’empresariat serà informal i estarà conduïda per Elis Colell. Inclourà també un sopar i una benvinguda amb l’acompanyament musical d’Eduard Gener i una actuació de l’il·lusionista Pere Rafart.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *