El Solsonès es bolca aquest cap de setmana a la Fira de Sant Isidre

La setanta-unena edició del certamen, que  és la fira amb més caps de bestiar vius de Catalunya, compta amb una quarantena de propostes. El director del certamen, Joan Codina, en destaca els eixos centrals:

Entre les principals novetats hi ha els nous espais d’aparcament: el pati de l’Escola Arrels Secundària i el de davant de l’estació d’autobusos.

Recordeu que Solsona FM serà en directe a la fira demà dissabte al matí. A partir de les 11 ens podreu trobar a la carpa del bestiar, a l’estand de Revolta Pagesa. Des d’allà oferirem una taula rodona amb diversos ramaders de la comarca per analitzar l’estat actual del sector. Hi prendran part Montse Cardona, Joan Pallissa, Daniel Rovira, Jordi Vilà i Marc Vila. Conversaran amb la ramadera i veterinària Imma Puigcorbé, que presenta a Solsona el seu llibre “Vaques. Històries d’una veterinària rural”. Durant una hora, parlarem amb ells sobre el moviment Revolta Pagesa, les problemàtiques de la burocràcia i la sequera i el paper de la dona al món rural. La proposta es pot seguir en directe des de la carpa del bestiar, per Solsona FM i per la megafonia de la fira.

Al marge d’aquest acte, podeu consultar tots els detalls de la programació a firadesolsona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *