El socialista Mohamed El Mamoun prendrà possessió del càrrec de regidor en el ple de demà

El número 2 de la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 2019 i primer secretari socialista a la comarca substituirà Encarna Tarifa, que va renunciar al càrrec per motius personals. El Mamoun és enginyer superior d’electrònica industrial i té 44 anys.

Al marge d’aquesta incorporació, la primera sessió plenària de l’any, que serà telemàtica, debatrà l’expedient de contractació del servei de neteja viària i recollida de residus porta a porta. Aquest serà el primer pas ferm per a la implementació aquest any del nou servei, amb la intenció d’arribar a una recollida selectiva d’entre el 65 i el 75% i reduir les tones de fracció resta que van a parar a l’abocador. Actualment els índexs se situen per sota del 40%. Aquest nou sistema suposarà un nou model de recollida i de neteja viària, ja que els cubells tant de particulars com de grans productors es deixaran a la via pública.

D’altra banda, s’adjudicarà l’obra del tanatori a quatre empreses diferents: Excavacions Vilà Vila, Anathomic Solucions, Alquienvas i Ilerfred. El termini d’execució és de 10 mesos.

L’orde del dia també inclou la regulació dels vehicles de mobilitat personal, com els patinets elèctrics, a l’Ordenança de circulació. Pel que fa a les mocions, se’n votarà una a petició de Comissions Obreres per exigir al Departament d’Educació l’elaboració d’un estudi per conèixer les necessitats de renovació d’aire de totes les escoles de Catalunya. L’altra, presentada per Esquerra, és de suport al conseller Bernat Solé, condemnat per desobediència greu quan era alcalde d’Agramunt per facilitar les votacions de l’1-O.

El ple de l’Ajuntament de Solsona es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del consistori demà a partir de les 9 del vespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *