El SIS organitza una xerrada sobre l’acompanyament del moviment lliure dels infants en la primera infància

Anirà a càrrec d’Anna Baró divendres a 2/4 de 6 de la tarda a la llar d’infants del Pi i hi haurà servei de canguratge gratuït.

La penúltima xerrada del cicle per a famílies del Servei d’Intervenció Socioeducativa del Solsonès abordarà aquest corrent en el qual l’adult acompanya el nadó de manera conscient i respectuosa en el seu desenvolupament psicomotor. El moviment lliure no consisteix en deixar fer, sense més, sinó que cal que l’adult acompanyi l’infant amb estima i respecte però sense interferir de manera molt incisiva. L’objectiu és que l’infant pugui buscar, de manera autònoma, recursos i estratègies per superar reptes i obstacles per afavorir i nodrir un creixement i plenitud.

La ponent és Anna Baró, mare i mestra d’educació infantil vinculada i formada en l’acompanyament dels infants en les seves primeres etapes de vida i creixement. Utilitza eines com el massatge infantil i la reflexologia podal tenint present la mirada sistèmica i sensible a les necessitats del moment de cada persona.

La xerrada d’El SIS, recordem-ho, serà divendres a 2/4 de 6 de la tarda a la Llar d’infants del Pi. És gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *