El Servei Enllaç de l’Amisol aconsegueix formalitzar tres contractes de treball i dos convenis de pràctiques l’últim any

Es tracta d’un servei integral d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb discapacitat o trastorns mentals a les empreses del Solsonès. En el seu tercer any de funcionament, l’Enllaç ha atès 11 persones amb diversitat de perfils i edats, adaptant el pla i la metodologia de treball a les necessitats i demandes de cada persona.

Malgrat la crisi sanitària, s’ha pogut recuperar l’atenció presencial prenent totes les mesures de seguretat pertinents. També s’han reprès les visites a les empreses per poder valorar l’oferta del mercat laboral.

Tres persones s’han incorporat al mercat de treball a partir de la signatura d’un contracte mentre que dos més han realitzat convenis de pràctiques no laborals oferint la possibilitat que l’empresa pugui conèixer la persona. Hi ha col·laborat el Restaurant Gran Sol, Motocard, Taurus, el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, Riuverd, Volem Feina, Godholy i Tirantmilles.

El Servei Enllaç de l’Amisol s’emmarca en el projecte SIOAS, subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *