El reforç de la brigada municipal amb quatre nous plans d’ocupació permet millorar l’espai urbà del nucli antic

Aquest mes s’han incorporat un oficial i tres peons a jornada completa que treballaran durant mig any. S’encarregaran de millorar el paviment de diversos carrers del nucli antic per facilitar els desplaçaments als vianants i fer-los més segurs, suprimir barreres arquitectòniques, arranjar àrees d’aparcament i renovar embornals.

Són personal beneficiari dels plans d’ocupació gestionats per l’Agència de Desenvolupament Local i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. S’emmarquen en el projecte de treball als barris. Té com a objectiu la contractació laboral de persones treballadores en situació d’atur que viuen al nucli antic, per tal que puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat. Ho fan a través de la realització d’obres i serveis d’interès general i social.

El personal es selecciona a través de l’oficina del SOC de Solsona, que deriva les persones que compleixen els requisits. L’àrea municipal a la qual s’assignen els plans d’ocupació és l’encarregada de realitzar les entrevistes de feina per a les diferents places.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *