El quart Solsbirrafest es consolida com a acte estrella de la Fira de la Terra

La combinació de cervesa artesana, gastronomia i música en directe a la plaça del Consell ha registrat un notable augment d’afluència, especialment durant la tarda de dissabte.

Solsonès Fires fa un balanç positiu de la Solsoterra d’aquest cap de setmana. L’estrena ja va ser tot un èxit amb més de 500 tiquets venuts i tapes esgotades en els tastets de presentació de les Jornades Gastronòmiques divendres al vespre a la plaça Major. Es van formar cues per degustar les tapes elaborades pels diversos restaurants de la comarca que integren el Gremi d’Hostaleria del Solsonès acompanyades d’una copa de vi i la música en directe del duet Bluebell.

El mercat del bolet i d’artesania i els jocs infantils van registrar una afluència contínua durant tot el cap de setmana malgrat el temps insegur d’ahir al matí. Les propostes que van fer el ple van ser la xerrada de Tomàs Molina a la Jornada Masies + Sostenibles i les conferències per aprendre a llegir les etiquetes dels aliments a càrrec de la nutricionista Martina Ferrer i la de com evitar els disruptors endocrins del doctor Nicolás Olea.

Solsonès Fires vol fer un agraïment a totes les persones, entitats i comerciants que amb la seva implicació han fet possible la segona Solsoterra així com també al públic assistent a les diverses propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *