El primer equip del Futbol Sala Solsona lluitarà per l’ascens a la següent fase

La victòria per 6 a 4 davant de La Sentiu en el partit d’aquest cap de setmana en l’última jornada de la primera fase li obre la porta a la següent per lluitar per pujar de categoria.

En tot el partit, el solsonins han anat sempre per davant del marcador, amb una actuació destacable del porter Agus Alcázar i el hat-trick de Kader. En els primers segons de partit, el porter ha tret dues mans a la línia de gol per evitar el primer dels visitants i, poc després, Sam Fernández ha obert el marcador des de mitja pista aprofitant un rebot del porter visitant. La Sentiu ha empatat i Kader ha marcat el segon pels solsonins, amb la qual cosa s’ha arribat al descans amb un marcador 2 a 1. La segona meitat ha començat amb el mateix patró: ocasió dels visitants, gol dels locals i el segon de La Sentiu. El 6 a 3 en el marcador s’ha produït en pocs minuts mentre que ja a les acaballes del partit ha marcat La Sentiu i el matx s’ha tancat amb un 6 a 4.