El personal del Consell Comarcal aclareix que la seva assistència a l’últim ple era per reivindicar millores salarials per les treballadores familiars

Els treballadors desmenteixen la versió de l’ens que el motiu fos una millora salarial de tota la plantilla. Subratllen que la seva presència era per manifestar el malestar per la precària situació de les treballadores familiars, relegades a l’últim pla, sumat a la inoperant voluntat política del govern. Reiteren la seva demanda de solucions urgents per aquesta situació vergonyosa i es mostren cansades d’aquestes circumstàncies, del desgast, dels compromisos trencats i de mentides. Els treballadors informen que dimecres passat van presentar una nova proposta per solucionar provisionalment la retribució de les treballadores familiars i encara no han rebut resposta.

Recordem que l’executiu del Consell Comarcal vincula la resolució d’aquesta problemàtica a l’aprovació de la RLT, la Relació de Llocs de Treball. El govern afirma que hi ha un compromís de tots els grups polítics de l’ens per implementar una política retributiva ajustada a la valoració de cada lloc de treball. L’executiu assegura que entoma el compromís de seure amb la nova representació dels treballadors i afirma que l’anterior va dimitir per les pressions rebudes per part d’alguns treballadors quan es va presentar el primer document de la Relació de Llocs de Treball. En canvi, els treballadors expliquen que ja fa més d’una dècada que es parla de la RLT i no volen que passi ni un segon més amb treballadores sense un sou digne com regeixen les taules salarials de l’Estat. El personal subratlla que seguirà lluitant per revertir la situació de les treballadores familiars i que no cauran en el parany de seguir esperant la RLT. Amb tot, asseguren que cal seguir negociant per aconseguir una Relació de Llocs de Treball que ha de ser justa per la majoria, a la qual 45 persones han presentat esmenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *