El nucli antic de Solsona es converteix en el Barri de les Lletres i la Música durant la segona quinzena d’agost

És una iniciativa cultural promoguda per la Unió de Botiguers i Empresaris per al Solsonès que vol donar suport als establiments locals i la cultura local després d’uns últims mesos complicats a causa de la pandèmia. Obres literàries proposades pels comerços i actuacions musicals en directe són l’eix d’aquesta iniciativa que arrencarà demà.

Desenes de comerços solsonins han proposat alguna obra literària i alguns s’hi han inspirat per ambientar el seu aparador. Les persones que la vulguin descobrir poden entrar a la botiga o empresa i demanar-ho i també, si volen, comprar-hi. La biblioteca Carles Morató compta amb un exemplar de cada llibre i durant tot l’any tindrà una llista de recomanacions amb les obres.

Pel que fa a la música en viu, hi haurà actuacions musicals i lectures de fragments literaris amb grups locals a partir de demà i fins dissabte i la setmana que ve també de dimarts a dissabte. Seran a 2/4 de 12 del matí en diferents indrets del nucli antic. Aquesta setmana començarà demà Music Trick a la plaça de Sant Joan, dimecres serà el torn d’Irene Augé davant del Casal de Cultura, dijous actuarà Gatzara al Portal del Castell, divendres el Trio Cardener a la plaça de Sant Isidre i dissabte diversos clubs de lectura de la biblioteca a la plaça de la Catedral. La setmana que ve, en els mateixos emplaçaments per a cada dia, hi actuaran Gerard Flotats, Alba Marbà, Xènia Delgado, Marc Anglarill i Xavi Juanco i Eduard Tamames i Joma Il·lustració.

L’objectiu d’El Barri de les Lletres i la Música és fomentar la mobilitat entre diversos punts de l’eix comercial solsoní. El projecte ha estat finançat en el marc de Solsona Co amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, el consistori solsoní, la biblioteca Carles Morató i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *