El nou brot de Covid a Solsona provoca el tancament de les instal·lacions esportives municipals i l’Escola de Música fins al 7 de març

El consistori ha pres la decisió de clausurar els equipaments municipals on es duen a terme activitats extraescolars com a primera mesura per fer front al creixement de contagis. Ho ha fet per recomanació dels departaments de Salut i Educació, amb els quals l’alcalde s’ha reunit.
Recordem que entre dilluns i dimecres s’han detectat 30 nous positius de coronavirus a Solsona, dels quals es tem que una vintena puguin ser de la variant britànica. La majoria dels afectats són joves. De fet, en un sol grup escolar s’hi han detectat 11 casos. En aquest sentit, ahir es va realitzar un cribratge massiu a personal, docents i estudiants de l’Escola Arrels Secundària mentre que paral·lelament s’estan fent tests als alumnes de l’Institut Francesc Ribalta que es consideren contactes estrets. En funció dels resultats del cribratge, l’Ajuntament no descarta emprendre noves mesures.
L’alcalde de Solsona, David Rodríguez, reconeix que molts joves han tingut un comportament exemplar durant aquests dies de Carnaval però sosté que no s’ha d’amagar la situació:

D’altra banda, s’ha confinat un nou grup escolar: el de primària de l’escola Aiguadora de Navès, de la ZER El Solsonès.
Mica en mica, la vacuna va arribant a diversos col·lectius. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar el personal del Servei d’Atenció a Domicili. Entre les treballadores familiars dels Serveis Socials Bàsics i de les empreses privades del Solsonès, en aquesta tanda rebran el vaccí un total de 48 persones. La setmana vinent és previst que també es comencin a vacunar els agents de la Policia Local de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *