El musicòleg solsoní Albert Fontelles defensa avui la seva tesi doctoral sobre la Cobla Barcelona

Ho fa a la Sala de Juntes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona. La tesi “La Cobla Barcelona (1922-1938). Un projecte noucentista” ha estat dirigida pel Doctor Joaquim Rabaseda.

El Centre de Documentació de l’Orfeó Català ha felicitat Albert Fontelles per aquesta excel·lent investigació sobre la primera etapa de la Cobla Barcelona, que es podrà consultar físicament al CEDOC i també en línia a l’apartat de recursos documentals.

Albert Fontelles-Ramonet va iniciar els seus estudis musicals als tres anys a Solsona. Va finalitzar el grau professional al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb la distinció de premi d’honor. Es va graduar el 2015 a l’Escola Superior de Música de Catalunya en interpretació del flabiol i tamborí, finalitzant els estudis amb matrícula d’honor, i ara n’és professor. Actualment dirigeix la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, és intèrpret de flabiol a la Cobla Marinada i a partir d’ara serà Doctor pel Departament d’Art i Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *