El Museu-Centre d’Interpretació de la Vall de Lord programa una desena d’activitats per aquest mes

Arrencaran demà a les 7 de la tarda al Teatre Municipal de Sant Llorenç amb el primer cafè cultural. Es projectaran curtmetratges enregistrats a la Vall de Lord a finals dels anys 40: “El valle encantado”, “El diablo en el valle” i “Pregària a la Verge dels Colls”. Després es farà un cinefòrum sobre aquestes cintes i Llorenç Llobet Gràcia. El segon cafè cultural arribarà el dia 17 i versarà sobre antropologia. Al claustre de l’església de Sant Llorenç es parlarà del que els ossos expliquen a partir de les restes del Museu de la Vall de Lord. La cloenda de la programació també serà un cafè cultural, el dia 24. Al claustre, es parlarà de biologia sobre els animals d’ahir i avui a la Vall de Lord.

Al marge dels cafès culturals s’han organitzat visites. La primera serà al mateix Museu el dia 5 a les 12 del migdia. La segona arribarà el dia 13. Sortint a les 9 del matí de l’Ajuntament de Guixers s’anirà a La Corriu passant per Sant Martí, la Torre i Sant Miquel. L’endemà s’anirà a la Pedra. El punt de trobada és la Font de la Puda a les 10 del matí. S’anirà a La Gafa, La Puda, La Pedra i el Castell de la Pedra.

La resta de propostes són presentacions de llibres. El dia 8, al migdia, al claustre, s’hi presentarà “Les indústries tèxtils de cotó a l’Alt Cardener durant els segles 19 i 20”. Paral·lelament, s’obrirà la divuitena exposició de fotografies antigues. Finalment, el dia 19 es presentarà l’obra “101 anècdotes de la Riba del Cardener” a les 7 al Claustre. Ho organitza l’Associació Cultural Vall de Lord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *