El Grup Volem Feina crea una marca de roba pròpia i estrena una botiga més àmplia i cèntrica

La nova marca de roba i complements “De res” reflecteix els valors social i mediambiental de l’entitat, ja que es dissenya i es cus al taller tèxtil a partir de teixits en desús. Es podrà trobar a la nova botiga Zona R, que es trasllada en un local més ampli i cèntric del mateix carrer del Castell, al número 32. Aquest matí s’ha presentat i a la tarda, a 2/4 de 5, se’n fa la inauguració. Té una imatge renovada però sense oblidar els valors de l’economia social, solidària i circular.

La inserció social de les persones vulnerables i els serveis relacionats amb el medi ambient són dos dels eixos que identifiquen la Fundació Volem Feina. La nova botiga, ubicada a l’eix comercial central de Solsona, fa créixer i dona continuïtat al projecte social de l’entitat. El principal reclam seran els productes de la nova marca De res, elaborats a partir de la tècnica upcycling, amb roba procedent dels contenidors de color taronja que Volem Feina té distribuïts per Solsona, Olius i Llobera. Per al president de la fundació, Rossend Mujal, aquest és un pas més endavant de l’entitat:

La responsable de la nova marca, Laura Moreno, ha explicat que es tracta d’una marca de roba responsable que genera models únics.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, ha agraït la tasca que fa Volem Feina a la ciutat des de fa molts anys i s’ha mostrat convençuda que la nova marca serà una empenta forta per a l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *