El grup municipal del PSC lamenta que l’alcaldessa deixi fora del ple una moció de suport a la integració de Torà i Biosca al Solsonès

El regidor Mohamed el Mamoun defensa que el text es va presentar en lloc i forma, que el seu contingut està inclòs en les competències municipals i que no implica cap pronunciament ni decisió que entri en conflicte amb cap altra institució. És per això que el PSC acusa l’alcaldessa, Judit Gisbert, de partidisme, i dona a entendre que aquesta qüestió genera conflictes interns en el si d’Esquerra Republicana. Sentim el regidor socialista:

El portaveu d’Esquerra, Ramon Montaner, ha explicat que a la comissió informativa prèvia al ple li va demanar al regidor socialista que argumentés la urgència d’incloure el punt en aquest ple. Montaner també ha subratllat que l’entrada de la moció havia estat posterior a la convocatòria de la comissió informativa i, per tant, no era a l’ordre del dia d’aquesta sessió. L’alcaldessa, Judit Gisbert, explica els motius que l’han portat a no incloure la moció a l’ordre del dia:

El PSC ja ha anunciat que tornarà a entrar la moció de cara al ple ordinari de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *