El Fons d’Emergència Social posa en marxa una campanya per col·laborar-hi a través d’arrodoniments solidaris i microdonacions

Amb el lema “Petits donatius, ajuts enormes”, es pot col·laborar amb aquesta iniciativa que enguany atén 93 famílies amb 92 infants per dues vies. D’una banda, hi ha una vintena d’establiments on es pot arrodonir l’import final de la compra amb la quantitat desitjada. Són Activa Solsona, Ca la Carme, Ca la Carme Gras, Ca la Celes, Cal Molins, les carnisseries l’Espetec i Teresa, Condis Supermercat, Èxit, Fruits Taribó, Garric Garrac, Joieria Ester i Jordi Vilar. També hi prenen part La Botigueta de Riuverd, Milar Confort, Míster Pa-Botiga conveniència, Molsa Toleràncies, Opticalia Solsona, Picó Gràfics, Super Mercat i Tàndem Solsona. Les entitats promotores, l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal, Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys i Creu Roja del Solsonès, fan una crida a les botigues que s’hi vulguin afegir.

D’altra banda, les microdonacions es canalitzen a partir de la plataforma Teaming amb l’aportació mensual d’un euro. Només cal unir-se al grup i registrar-s’hi. La col·laboració serà automàtica i es destinarà íntegrament a la causa, sense cap comissió.

Arran de la crisi derivada de la pandèmia, el volum de famílies que reben aliments o ajuts econòmics per a lloguers o subministraments bàsics s’ha incrementat prop del 70%. L’any passat se’n van beneficiar 130 famílies i enguany, prop d’un centenar. A final d’estiu es treurà aquesta campanya al carrer amb una paradeta davant de l’Ajuntament alguns divendres de mercat. Per a més informació sobre la iniciativa “Petits donatius, ajuts enormes” us podeu adreçar als Serveis Socials del Consell Comarcal, Càritas Arxiprestal o Creu Roja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *