El diari Regió7 organitza un debat a Solsona sobre el despoblament dels petits municipis

Tindrà lloc el proper dimarts 28 al matí a la biblioteca Carles Morató. Porta per títol “Com protegir els pobles petits? L’emergència del despoblament a Catalunya” i abordarà les urgències i les oportunitats per al reequilibri territorial.

La jornada arrencarà a les 10 del matí amb una ponència de la historiadora Rosa Serra i continuarà amb una taula rodona amb la intervenció de diversos alcaldes del Solsonès i del secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana, Francesc Sutrias. Ell mateix serà l’encarregat de la cloenda de la sessió.

La jornada debatrà sobre el problema de la despoblació posant l’accent en la Catalunya Central. L’objectiu és reflexionar sobre com protegir els pobles petits i realçar la seva rendibilitat social, econòmica i mediambiental. Així mateix, pretén analitzar les mesures que podrien frenar el despoblament com més finançament o més incentius fiscals, entre altres. El debat sobre el despoblament dels petits municipis a Solsona, recordem-ho, serà el dia 28 a la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *