El Departament de Territori treu a concurs les obres de millora de la seguretat viària a la travessera del Pi de Sant Just

L’obra consistirà en la construcció de dues rotondes i el reforç del ferm de la carretera C-55. El pressupost de licitació és de 935.000 euros i el termini d’execució, de cinc mesos.

Les noves rotondes es construiran a partir del tancament de dues rotondes partides existents, que estan separades uns 700 metres. L’una s’ubica a la cruïlla de la travessera amb els carrers de l’Estoret, de Riner, de Llobera i de Sant Just Joval. L’altra és a l’encreuament amb els carrers de Lladurs, Castellar de la Ribera i Coll de Jou. Les noves rotondes seran completes i tindran 28 metres de diàmetre exterior. També s’ampliaran les voreres perimetrals en aquests encreuaments i s’adequaran i es reordenaran els carrers que conflueixen en les rotondes. D’altra banda, es construiran 9 passos de vianants per afavorir la seguretat viària. Les dues marquesines d’autobús es desplaçaran.

El projecte també inclou l’estesa d’una nova capa de ferm en un tram d’1,2 quilòmetres al Pi de Sant Just, amb un tractament previ en els punts més desgastats. L’obra es complementarà amb instal·lació d’enllumenat a les rotondes, senyalització vertical i horitzontal, elements d’abalisament i de drenatge, barreres de seguretat i mesures d’integració en l’entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *