El conseller d’Interior, Miquel Buch es reuneix amb els alcaldes del Solsonès per analitzar la situació de la comarca a causa de la Covid-19

A la trobada telemàtica d’ahir també hi va participar la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, el director general de la Policia, Pere Ferrer, i el director dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes, entre d’altres.

Pel que fa a les dades policials, al Solsonès s’han aixecat un total de 74 actes; 68 per part de Mossos d’Esquadra i 6 per part de la Policia Local amb una única detenció. També han disminuït els accidents de trànsit i els delictes com robatoris en habitatges, comerços i empreses.

Per la seva banda, els responsables de Bombers de la Regió Central destaquen que, durant l’episodi de la Covid-19, els serveis s’han reduït en un 60% i asseguren que de cara a la propera campanya forestal s’implantarà un canvi d’estratègia, enfocada a una major mobilitat territorial per poder ser més eficients en la lluita contra els incendis.

En aquesta línia, Buch va posar de relleu que aquest canvi d’estratègia respon a un projecte que parteix de conceptes com la desestacionalització dels incendis i les noves realitats climàtiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *