El Consell Esportiu del Solsonès organitza activitats esportives per als infants l’última setmana de l’any

Són cinc propostes diferents que es realitzaran en instal·lacions diferents i en grups estables. Es faran seguint les indicacions del Procicat i del Departament de Salut, ajustant el nombre de participants per grup al tram de desescalada en què ens trobem. La proposta està pensada perquè els infants facin esport de manera segura i salut durant les festes de Nadal i així ampliar l’oferta al públic infantil. Hi ha 25 places per a la pràctica d’esquí alpí a l’estació d’esquí del Port del Comte els matins del dia 28 al 31. S’adreça a infants de primària. L’altra proposta també per als quatre dies són els matins esportius, que es duran a terme al pavelló solsoní. En aquest cas, hi poden acudir els nens i nenes de 3 a 12 anys, que s’organitzaran per franges d’edat en grups d’un màxim de 10 persones. També del 28 al 31, però en aquest cas a la tarda, es farà un stage artístic basat en la dansa, la música i el teatre a les instal·lacions d’Espaigua. És per a l’alumnat de primer a quart de primària i es requereix el nivell bàsic de natació. Paral·lelament, també es proposa iniciació al waterpolo als infants de tercer a sisè de primària amb un nivell bàsic de natació.

Les tardes del 28 i el 30 de desembre, el Consell Esportiu ofereix iniciació al tennis a les pistes municipals de Solsona. S’adreça als nens i nenes d’entre 6 i 11 anys i el grup ha de ser d’entre 5 i 9 persones.

Les inscripcions s’han de formalitzar abans de dimecres per correu electrònic a cesolsones@ucec.cat o bé enviant un WhatsApp al 676 19 49 29. Cal indicar el nom i cognoms de l’infant, l’any de naixement, l’activitat en la qual participarà i un telèfon i un correu electrònic de contacte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *