El Consell Comarcal obre el termini per presentar sol·licituds pels ajuts de transport escolar i menjador del proper curs

Poden optar als ajuts de menjador i transport en modalitat obligatòria les famílies amb estudiants d’infantil, primària o ESO que no tinguin escola al seu municipi. En cas que sí que hi hagi escola, s’han d’acollir a la modalitat NO obligatòria, que, en aquest cas, es resoldrà en funció dels criteris socioeconòmics de la unitat familiar. També poden optar a aquesta línia, però només pel que fa al transport, els alumnes d’estudis postobligatoris com batxillerat o cicles formatius.

L’ens intermunicipal demana que les sol·licituds es facin via telemàtica, per evitar el desplaçament de les famílies davant de la crisi sanitària de la Covid-19. Excepcionalment, qui no tingui mitjans per fer la sol·licitud telemàticament, pot demanar cita prèvia al Consell Comarcal trucant al 973482003.

En aquesta ocasió només caldrà enviar la sol·licitud sense adjuntar cap document. El model es pot descarregar de la seu electrònica del Consell Comarcal. Serà l’ens qui cercarà la informació o la reclamarà a posteriori. Malgrat això, les famílies que demanin l’ajut per primera vegada hauran d’adjuntar còpia del DNI de tots els membres de la unitat familiar. Un cop complimentat el model de sol·licitud, s’ha d’enviar a través de la seu electrònica del Consell Comarcal adjuntant-lo a una instància genèrica. Hi ha temps fins a final de mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *