El Consell Comarcal demana obertament per primera vegada que el CatSalut pugui assumir la gestió del Centre Sanitari

Les comissions de govern de l’ens intermunicipal i el de salut han enviat un escrit al Departament de Salut per instar-lo a iniciar les converses per tractar el futur del Centre Sanitari. Recorden que el concurs pel qual el Centre presta els serveis de salut a la comarca està vençut des del 2020. Hi va haver una pròrroga de dos anys a l’espera que entrés en vigor una nova llei reguladora de les formes de gestió no contractuals en matèria de salut. D’aquesta llei, expliquen, ni se n’ha rebut cap més informació ni s’ha aprovat.

El juliol passat el Consell Comarcal va designar els seus representants a la taula de treball per debatre sobre el futur del Centre Sanitari però aquest organisme, en un any, encara no s’ha reunit mai. És per això que l’ens intermunicipal demana fixar una data i iniciar les trobades. Per primera vegada, el Consell Comarcal demana obertament poder valorar l’assumpció de la gestió del Centre per part del CatSalut. Ho posa de relleu la presidenta, Sara Alarcón:

Així, demanen que es valori que la gestió es porti a terme des d’una entitat pública i amb un elevat nivell de professionalització sanitària com el CatSalut. Tot plegat, amb l’objectiu d’obtenir el millor sistema sanitari possible per la comarca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *