El Consell Comarcal culmina la millora de dos camins per un import de 200.000 euros

D’una banda, s’ha pavimentat un tram de més d’un quilòmetre del camí que va de Serra-Seca a la Valldan, en terme d’Odèn. Així, es milloren 5.300 metres quadrats de paviment d’un vial que comunica diverses entitats de població d’Odèn que és alhora un camí d’enllaç entre el Solsonès i l’Alt Urgell. L’arranjament de la plataforma del camí amb condicionat de tot-ú compactat i pavimentat amb aglomerat asfàltic ha tingut un cost de 105.000 euros.

D’altra banda, s’han invertit 90.000 euros en la reparació de flonjalls al camí de l’Hostal Nou a Torredenagó, a Llobera. L’actuació ha consistit en el fresat mecànic del paviment que es trobava en mal estat, aplicar reg d’imprimació i tornar a pavimentar amb aglomerat asfàltic. La intervenció ha estat en un tram de 5.500 metres quadrats amb un import de 89.500 euros.

Aquestes obres formen part del conjunt d’actuacions finançades amb 737.000 euros per la Direcció General de Polítiques de Muntanya i el Litoral i el Departament de Territori de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *