El comerç solsoní repartirà aquest mes 34 premis en el marc de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Més d’una trentena de municipis estrenen la dotzena edició d’aquesta campanya de la Xarxa de Barris Antics amb projectes per promocionar el petit comerç i el turisme de proximitat.

A Solsona, la iniciativa creix amb un total de 85 establiments, 18 més que l’any passat. Per participar-hi, cada vegada que es compri en alguna d’aquestes botigues es podrà omplir una butlleta i dipositar-la en una urna. La segona setmana de juliol es farà el sorteig per premiar 33 d’aquestes butlletes amb una experiència turística per a dues persones als altres municipis que participen a la campanya. El resultat es farà públic a través dels comptes d’Instagram de l’Ajuntament de Solsona i l’Agència de Desenvolupament Local. També se sortejarà un premi entre els establiments que hi prenen part. Els guanyadors de la resta de municipis, a la tardor podran fer una visita guiada a la Solsona monumental i al pou de gel i un dinar en algun restaurant.

Una de les novetats és la butlleta digital, que té com a objectiu incrementar la participació dels joves i reduir el consum de paper. Qui opti per aquest sistema haurà d’omplir un formulari en línia i adjuntar-hi una foto del tiquet de compra. Durant aquest mes, la campanya “Compra i descobreix Catalunya” repartirà més d’un miler de premis valorats en prop de 130.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *