El comerç local i les parades del mercat reparteixen 1.700 premis en el marc de la campanya “Compra, tasta i guanya”

Entre el 25 d’abril i el 6 de maig, els 120 establiments adherits han donat prop de 12.000 butlletes per rascar. La majoria dels premis han estat tastos, un total de 1.400, que s’han distribuït a partir de Cuineta d’Aquí instal·lada a la plaça del Camp els dies de mercat i gestionada per Amisol. A part dels tastos, també s’han regalat 300 bosses de roba, 6 cistelles de la compra, 5 carrets i 60 dinars.

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, que ha impulsat la campanya, en fa un bon balanç i la qualifica de senzilla per a tothom. Sí que s’han detectat millores per aplicar en properes edicions, com per exemple, la necessitat d’explicar que hi ha un límit de tastos per persona. L’actuació s’emmarca en els Next Generation.

D’altra banda, el mes que ve Solsona tornarà a participar a la campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de barris antics amb projectes “Compra i descobreix Catalunya”. Hi prendran part una trentena de municipis d’arreu del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *