El CF Solsona suma esforços amb els equips de Primera Catalana per plantejar el futur

Els sis clubs lleidatans que formen part del grup 2, el Borges, l’Alcarràs, el Tàrrega, l’Atlètic Lleida, el Mollerussa i el Solsona, s’han reunit telemàticament aquest cap de setmana per acordar diverses qüestions. D’una banda, demanaran a la Federació Catalana de Futbol la revisió del pla de competició segons les condicions actuals. També reclamaran disposar de resposta immediata davant dels possibles escenaris que s’estan plantejant. Finalment, també descarten jugar els partits a porta tancada, donada la greu repercussió econòmica que suposaria als clubs. Les entitats esportives manifesten que volen formar part de la solució, donada la greu situació que la societat està patint com a conseqüència de la pandèmia. Entenen que fins ara els clubs han fet tots els esforços necessaris per poder gaudir de la pràctica del futbol dins i fora del camp i que dins els seus objectius hi ha poder-ho continuar fent. El Club Futbol Solsona i la resta d’entitats esportives mostren la seva voluntat de seguir en contacte permanent per sumar esforços.

L’himne del Club Futbol Solsona és un dels quatre finalistes d’aquest mes al millor himne del futbol català d’aquesta temporada

Lluita amb el de la Agrupación Deportiva La Llàntia de Mataró, el del Futbol Club Atlètic de Valls i el Futbol Club Andorra SAD. Ho fa en el marc d’un concurs convocat pel programa esportiu Tot Gira de Catalunya Ràdio. Per votar, cal registrar-se com a usuari al portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *