El Centre Sanitari reprèn les visites aquest dilluns, on només es podrà accedir amb cita prèvia

Per tal de minimitzar el risc de contagi, l’ens de salut ha extremat les mesures de control d’accés i reorganització. Es restringeix la lliure entrada a l’equipament. A l’entrada del recinte hi haurà personal que prendrà la temperatura corporal als usuaris i els aconsellarà posar-se la mascareta per accedir-hi. Se’ls proporcionarà hidrogel per a les mans i uns guants que hauran de mantenir posats mentre romanguin a les dependències. Excepte els casos urgents, d’ara en endavant per accedir al Centre Sanitari cal haver concertat cita prèviament per telèfon o telemàticament.

Des de la direcció mèdica s’han reorganitzat els serveis, amb cites cada 30 minuts, per les quals es demana màxima puntualitat. Entre visita i visita, els facultatius faran trucades telefòniques a usuaris per fer-ne el seguiment.

A partir de dilluns es reprendran les consultes. Seran els mateixos especialistes els que gestionaran la seva agenda i, per tant, seran els metges els que es posaran en contacte amb els pacients.

Des de la direcció mèdica reiteren que no s’acudeixi al Centre Sanitari si no és imprescindible i fan una nova crida a la prudència i a no abaixar la guàrdia. Així mateix, es demana màxima puntualitat a les persones que concertin cita i adoptar totes les mesures de seguretat.

Les residències del Solsonès, 100% verdes

I tal com us apuntàvem a principi de setmana, les tres residències del Solsonès són considerades verdes en no registrar cap positiu per Covid-19. S’han fet proves PCR a 160 usuaris i treballadors de la Fundació Hospital Pere Màrtir Colomés, 80 de la residència La Vall de Sant Llorenç i 53 a la residència d’Amisol. Les proves s’han analitzat al laboratori de l’Hospital Clínic i els resultats han significat una gran satisfacció per a totes les entitats. Malgrat això, es reitera el missatge de prudència i gestió responsable que fins ara ha donat bons fruit a les tres residències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *