El Centre Sanitari organitza dues caminades a Solsona i Sant Llorenç per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física

Es faran dijous de la setmana que ve, estan pensades perquè les puguin fer persones de totes les edats i volen conscienciar sobre els beneficis de l’activitat física.

La caminada de Sant Llorenç es farà dijous al matí, sortint a les 10 del subcap i anant fins a la capella de Sant Serni i tornar, un recorregut de 3 quilòmetres. A Solsona la caminada serà a la tarda, sortint a 2/4 de 4 de la plaça del Camp i fent un circuit cap a la Creu Blanca i la Font del Corb fins a tornar al punt de sortida. Seran en total 5 quilòmetres. En tots dos casos hi haurà avituallaments d’aigua i fruita a la meitat del recorregut de la mà de personal del Centre Sanitari.

L’objectiu és conscienciar la població sobre la importància de l’activitat física i combatre el sedentarisme. L’Organització Mundial de la Salut recomana que les persones adultes i gent gran facin entre 2 hores i mitja i 5 hores setmanals d’activitat física moderada. En el cas d’infants i adolescents, es recomana un mínim d’una hora diària d’activitat moderada-vigorosa i, alhora, limitar el temps destinat a activitats sedentàries, sobretot el de pantalla.

Qui vulgui participar a les caminades del Dia Mundial de l’Activitat Física s’ha d’apuntar al Centre Sanitari, trucant al 973 48 11 72, per la de Solsona, o al 973 49 25 10 per la de Sant Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *