El Carnaval de Solsona obre la participació als seus concursos

Fins al dia 27 hi ha temps per presentar dissenys pel cartell de la propera edició. Els autors han de ser majors de 16 anys i presentar un cartell en DINA3 vertical de tema lliure i completament original. Cal adjuntar les dades de l’autor i fer-ho arribar físicament a l’Oficina de Turisme o bé en format digital a publicitat@carnavalsolsona.com. La persona guanyadora s’endurà un premi de 300 euros. Els més petits també tenen l’opció de dissenyar el cartell del Carnaval Infantil. En aquest cas, l’edat màxima és de 13 anys i les bases són les mateixes. El termini per presentar-lo s’allarga fins al 21 de desembre i s’ha de lliurar a la secretaria del centre escolar. El treball guanyador serà la portada del díptic del Carnaval infantil. A més, l’autor rebrà un lot de productes del Carnaval i dues entrades al Saltimbanqui Jumping Park.

Al marge dels cartells, hi ha oberta la convocatòria de La bata arreu del món. Es premiarà la foto que mostri la bata de Carnaval en els llocs més originals o inhòspits, emblemàtics o coneguts. No només es valora la llunyania sinó l’originalitat i la creativitat de la imatge. En aquest cas, el premi són 250 euros a gastar a Kauri Viatges i es poden presentar fotos fins al 12 de gener al correu electrònic publicitat@carnavalsolsona.com.

Finalment, hi ha en marxa el concurs de fotografia del Carnaval i de Resol. El tema ha de ser el Carnaval i s’accepta qualsevol tècnica en blanc i negre o en color. El paper fotogràfic ha de ser d’un mínim de 20 x 30 centímetres sobre un suport rígid de 30 x 40. Les fotos es poden presentar fins al 15 de gener al Laboratori Fotogràfic Resol. Es donaran tres premis: un primer de 250 euros que serà portada del tríptic, un de 150 euros i un tercer de 100. Hi haurà també el premi especial Resol, dotat amb 200 euros, a la millor fotografia de qualsevol ballet oficial del Carnaval.

Tots els treballs presentats en aquests concursos s’exposaran durant la setmana de Carnaval. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a publicitat@carnavalsolsona.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *