Dos positius obliguen a tancar la llar d’infants Els Piteuets a Sant Llorenç

La vila de la Vall de Lord torna a veure incrementar els contagis. En aquesta ocasió, arran dels positius de dues docents s’han posat en quarantena 18 infants i educadores del centre. El cribratge entre els professionals del món de l’educació de l’Institut-Escola Vall de Lord també ha detectat un docent positiu, que no afecta al tancament de cap grup. Pel que fa a la residència, si bé no hi ha cap usuari positiu, entre la setmana passada i aquesta s’han detectat tres treballadores positives, dues de les quals feien domicilis, que estan en aïllament juntament amb els seus contactes directes. Amb tot, es preveu que el proper dia 27 s’administri la segona dosi de la vacuna als usuaris i treballadors de la residència la Vall.

L’Ajuntament de Sant Llorenç destaca que tots els positius són asimptomàtics o amb simptomatologia lleu. Amb tot, alerten que hi torna a haver un percentatge important de la població en aïllament i van sorgint nous casos. En aquest sentit, l’alcalde reitera la necessitat de seguir escrupolosament les mesures de seguretat i restringir la interacció social.

Vacunació a Igualada, una nova defunció i desinfecció del centre solsoní

Pel que fa a la residència de Solsona, la setmana vinent es vacunaran la majoria dels usuaris traslladats a Igualada, un total de 13, que han donat negatiu en la darrera PCR. Malauradament, s’ha de lamentar una nova defunció entre els usuaris de l’Hospital Pere Màrtir Colomés, que eleva fins a 25 les víctimes mortals del brot. D’altra banda, demà una empresa especialitzada desinfectarà totes les instal·lacions de la residència. La intervenció coincideix amb la redistribució del centre en diferents zones en funció de l’evolució de la malaltia entre els residents que van donar positiu. Aquesta setmana ja s’han traslladat 38 persones a les seves habitacions després de finalitzar l’aïllament, que representen un 86% dels residents que hi ha actualment al centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *