Diversos sectors de Solsona patiran interrupcions en el subministrament de llum i aigua demà i diumenge

Demà a la tarda, entre 3 i 3/4 de 4, Electra del Cardener tallarà el servei a un centenar de llars de la zona urbana de Solsona. Es tracta del carrer de l’Estivella entre els números 1 i 19, el de Puig Sobirà, els números parells entre el 42 i el 58 de la carretera de Manresa, el carrer de Serra Seca i la Torre Figueras.

D’altra banda, diumenge al matí es tallarà l’aigua al sector est del municipi per estabilitzar les pressions de la xarxa d’aigua. La interrupció es farà a partir de les 7 del matí i com a molt tard fins a les 10. Afectarà des de la urbanització de la Cabana d’en Geli i una part de la partida de Sant Honorat fins a la carretera de Manresa, la part nova de la urbanització de la Cissa, Cal Xuxa, la partida de Santa Llúcia i els polígons industrials dels Ametllers, Pronisa i la Vinya del Teuler.

El Servei Municipal d’Aigua instal·larà una vàlvula reguladora de pressió a la línia de la Cabana d’en Geli que ha de permetre estabilitzar les pressions del conjunt de la xarxa de Solsona. Amb aquests treballs es podrà obrir durant tot l’any una vàlvula que ara només funciona en períodes d’elevat consum, a l’estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *