Diumenge, la diada de Sant Jordi comptarà amb una vintena de parades de llibres i roses pels carrers de Solsona: una xifra molt similar a la d’abans de la pandèmia

Com sempre, s’ubicaran entre el passeig del Pare Claret, on dos floristes vendran roses, i fins a l’avinguda del Pont. Aquí, la llibreria Tres Punts muntarà la seva paradeta. Als portals del Pont i del Castell i a la plaça Major també hi haurà roses de l’Amisol i el Sol del Solsonès.

També hi haurà autors locals que firmaran les seves obres a l’estand d’Òmnium Solsonès, des d’on també es farà un especial d’Els Ulls de Clio.

La diada es complementarà amb dues activitats més. D’una banda, un vermut musical organitzat per Joventut Solsonina a la plaça de Sant Joan, on hi actuarà la cantautora Berta Clapés, finalista del concurs “Cover” de TV3. D’altra banda, la plaça Major acollirà una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona.

En el marc de la festa del llibre i la rosa, aquesta tarda se celebrarà la revetlla de Sant Jordi a la biblioteca i al vespre, els Premis Drac al Teatre Comarcal. Us detallarem la programació i els horaris al temps de l’agenda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *