Disseny gràfic, Linkedin i gestió d’estocs, als seminaris en línia del Punt Empresa de l’Agència de les properes setmanes

La primera proposta arriba el dimarts 19 i el dijous 21 d’aquest mes de 3 a 2/4 de 5 de la tarda. Es tracta de “Disseny gràfic fàcil i ràpid amb Canva per a no dissenyadors” i s’adreça a persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics. L’impartirà Laura Juárez, propietària de Mans i Mànigues. Per les empreses i autònoms els dies 21, 26 i 28 d’aquest mes al matí arriba el seminari “Linkedin per augmentar vendes”. Anirà a càrrec de Cèlia HIL, experta en aquesta xarxa social professional i en gestió de capital humà.

Dues propostes més de cara al maig. Pels comerciants, s’ha programat una formació sobre “Organització i gestió digital d’estocs en comerços”. Serà les tardes del 9 i l’11 de maig a la tarda i l’impartirà Jordi Bacaria, economista expert en comerç al detall. Finalment, el 26 de maig arriba el seminari “El valor de tenir un propòsit a l’empresa”. S’adreça a persones en actiu i persones emprenedores de tots els sectors econòmics. Anirà a càrrec de Joan Martí, director de la Unitat d’Estratègia empresarial d’Acció. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a puntempresa@adlsolcar.cat o bé trucant a l’Agència al 973 48 10 09.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *