Desenes d’estudiants de tots els centres educatius del Solsonès participen a la mostra d’activitats de llengua oral “Tenim la paraula?”

Els Serveis Educatius del Solsonès van organitzar la cloenda d’un programa pilot de quatre anys al Teatre Comarcal per millorar la competència comunicativa de l’alumnat. Els estudiants de primària i secundària i de l’escola d’adults va exposar podcasts, experiments, un musical, una lectura en veu alta, una representació teatral, un debat i un recital de rap. La jornada va ser conduïda per Sílvia Blàvia, del grup Teatrem, i va comptar amb la presència de la Coordinadora General dels Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, Anna Torruella. Els Serveis Educatius del Solsonès destaquen que la jornada ha fet palesa la bona feina feta pel professorat de tots els centres educatius participants i que l’alumnat del Solsonès sap com fer un bon ús de la paraula en diferents àmbits i registres.

Podreu recuperar la mostra “Tenim la paraula” al programa l’Escola del proper dia 22 a les 7 de la tarda i posteriorment al web de Solsona FM.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *