David Rodríguez insta la ciutadania a reduir el nivell d’exigència i implicar-se més en els afers públics

És una de les qüestions que va posar de manifest en l’entrevista de comiat d’ahir al vespre en aquesta emissora:

      Pel que fa a la situació de pandèmia, destaca la importància del Fons d’Emergència Social que ja es va crear durant el mandat de Jounou, que ha ajudat a tirar endavant. Rodríguez també ha posat de relleu que amb els anys les necessitats canvien com és el cas de la manca d’habitatge, que fa quatre anys era pràcticament inexistent i ara és un problema de primer ordre. Reconeix que els grans equipaments estan solucionats com la sala polivalent, la biblioteca o el Pla de Barris en conjunt, tot i que admet que cal posar més atenció en les instal·lacions esportives. Amb tot, tant aquestes grans coses com la major atenció als barris s’han hagut de dur a terme en una època de reducció de recursos econòmics, amb l’absència del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat durant molts anys.

Però quines han estat per a David Rodríguez la cara i la creu a l’alcaldia?

Al marge d’això, destaca que la solsonina és una societat molt dinàmica, amb un munt de gent disposada a destinar hores més enllà de la seva jornada laboral perquè es puguin organitzar actes. Portes endins de l’Ajuntament, subratlla que la relació amb els regidors depèn més de la sintonia personal que de les sigles:

    Pel que fa a Esquerra a nivell comarcal, destaca que són un partit petit malgrat que actualment tenen molt pes polític i atribueix el creixement dels republicans al llegat de Jounou. Referent al Centre Sanitari, assegura que hi ha una bel·ligerància excessiva que no permet arreglar les coses i, sobre el Consell Comarcal, Rodríguez considera que sempre fa patir:

        David Rodríguez assegura que se’n va molt tranquil amb el relleu. Destaca l’empenta de Judit Gisbert i les ganes de tirar projectes endavant:

   Recordem que la investidura de Judit Gisbert tindrà lloc demà a les 12 del migdia.

Podeu escoltar l’entrevista completa aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *