Dansa i taekwondo acaparen els reconeixements de la 19a Nit de l’Esport del Solsonès

El Club Taekwondo Solsona va recollir fins a 7 guardons en la gala de divendres a la nit mentre que el Club Ball Esportiu Dansa Solsona se’n va endur 6. La disciplina de les arts marcials va lliurar trofeus a Aleix Orrit, Marc Ribes, Paul Lucian, Ian Fernández, Biel Caballol, Jorge Monteagudo i Laia Povedano. Pel que fa a la dansa, es van guardonar els grups Superwomen, Amistat, Les Notes Musicals, This is me, Casino i Wild Feet de l’Escola de Dansa, tots primers o segons classificats de la seva categoria durant la temporada passada.

En esport escolar, un únic reconeixement per a Joana Salas, de l’Espaigua, tercera en la final nacional de Catalunya de natació en la modalitat de 100 metres braça de la categoria cadet femení. En equips federats, tres guardons per al Club Bàsquet Solsona: el primer equip, que va guanyar i pujar de categoria i el cadet masculí i el mini masculí, tots dos primers classificats de la fase regular.

En esport individual d’alt nivell, al marge del taekwondo també es van guardonar la ciclista Emma Andreu, de l’equip Tomàs Bellés, segona classificada al campionat de Catalunya BTT i Marc Masana, primer al campionat de Catalunya Ciclocròs, del Club Ciclista la Torreta Bike. Dos reconeixements per al Club Bitlles Olius: un per a Pol Viladrich, campió de Catalunya infantil, i un altre per a Mariona Trullols, tercera en el circuit individual de Catalunya. Andreu Moreno, del Club d’Esquí Solsona, campió de slopestyle i Aleix Vila, campió de Catalunya de ral·lis d’asfalt, també van rebre un premi en aquesta categoria.

Desenes de persones van omplir el Teatre Comarcal divendres al vespre en el marc de la gala de lliurament presentada per Marc Anglarill i organitzada per l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *