Convoquen el concurs per escollir el disseny de la Guia de serveis de Solsona i comarca de l’any que ve

Com cada tardor, el Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval preparen la publicació anual que recull dades de contacte de més de 400 establiments, empreses, professionals, entitats i serveis.

El disseny ha de ser horitzontal, de 22×16 centímetres, i ha d’incloure la inscripció Guia de serveis de Solsona i comarca 2024 i el logotip dels tres ens promotors. En un sobre tancat a part, cal anotar-hi les dades de contacte de l’autor. La proposta s’ha de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona abans de final de mes. L’autor del disseny guanyador rebrà 100 euros i un lot d’entrades pel proper Carnaval.

Actualització de dades

D’altra banda, s’estan actualitzant les dades per a aquesta publicació, que sortirà al gener. Se n’editaran 2.000 exemplars, que es distribuiran gratuïtament, i també es podrà consultar en format electrònic a guiadesolsona.cat. Tant per renovar la col·laboració com per sortir-hi per primera vegada, cal comunicar-ho per correu electrònic a coordinacio@firadesolsona.com o trucar al 973 48 20 03, extensió 156. En aquest cas, hi ha temps fins al dia 13. Aparèixer a la guia costa 60 euros, amb descomptes de 10 euros per als socis de la UBIC, Empresaris per al Solsonès o el Gremi d’Hostaleria. Aquestes aportacions es destinen íntegrament al finançament del Carnaval, la Festa Major i la Fira de Sant Isidre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *