Cases rurals i càmpings de la Catalunya Central ronden el ple aquest agost

Les comarques centrals s’han convertit en una de les principals destinacions turístiques, aquest estiu. L’absència de turistes estrangers s’ha compensat amb visitants catalans. L’ocupació als càmpings se situa, de mitjana, al 80%, i alguns negocis han optat per no agafar reserves per evitar aglomeracions i garantir les distàncies. Pel que fa a les cases rurals, freguen el ple.

Al Solsonès, les baixes taxes de la Covid-19 han estat un al·licient, segons Pilar Bielsa, presidenta de Turisme Rural Associat del Solsonès, TRAS. Espera que la descoberta d’aquest any pugui servir perquè repeteixin i omplin les cases de turisme rural els propers anys. Bielsa es mostra satisfeta de com està anant la temporada malgrat les reticències inicials:

Als càmpings de la comarca, tot i que hi ha una mica menys de reserves que l’any passat, també estan satisfets. El públic majoritari són els clients que tenen abonament de temporada. Al Càmping La Comella de Cambrils, aquest perfil suposa el 60% del total. Al càmping El Solsonès l’ocupació mitjana al juliol ha estat del 60% i aquest mes ronden el 80%. Al Càmping La Ribera, a Clariana, han optat per restringir els clients eventuals i no permetre visites per limitar els aforaments. En general, les estades en càmpings són més curtes i en les cases de turisme rural es prioritzen les que es poden llogar senceres per evitar compartir espais.

    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *