Busquen tres famílies d’acollida per a infants sahrauís aquest estiu a la demarcació de Lleida

Les associacions que gestionen el projecte “Vacances en Pau” fa una crida a famílies que es vulguin fer càrrec dels petits durant dos mesos. Dels 45 nens i nenes que volen portar a les comarques de Lleida, hi ha encara 3 petits per assignar. En el cas del Solsonès, la Noguera, el Pallars Jussà, la Segarra i l’Urgell, és l’Associació Melpha qui ho gestiona.

Aquesta iniciativa solidària permet que durant dos mesos els infants sahrauís convisquin amb una família catalana que els ofereix un estiu agradable i diferent. Reben atenció mèdica i fan diverses activitats socials amb les famílies acollidores.

“Vacances en Pau” acull infants sahrauís que viuen al campament de Tindouf, a Algèria, en condicions molt precàries. Els factors climàtics adversos i la manca de productes bàsics sumats a la davallada en les aportacions per part de la cooperació implica un increment de malalties cròniques, especialment l’anèmia infantil. A Catalunya estan implicades en aquest projecte un gran nombre de famílies, una cinquantena d’entitats i més de 150 institucions del territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *