Botiguers i hotelers de Solsona llencen un missatge de confiança i tranquil·litat als clients davant la reobertura

Aquest matí han passat pels micròfons de La Central Francesc Ester, membre de la junta de la UBIC de Solsona, i Dolors Garrigasait, responsable de l’hotel Sant Roc. Des de la Unió de Botiguers s’ha fet una compra massiva de mascaretes i gel desinfectant per a tots els establiments associats. D’altra banda, s’ha treballat colze a colze amb l’Ajuntament i l’Agència de Desenvolupament Local tant pel que fa al repartiment de cartells informatius amb consells pels clients com de transmissió d’informació sobre les normatives als associats. En aquest sentit, també ha valorat molt positivament la tasca de l’Agrupació de Botiguers de Catalunya. Francesc Ester ha llançat un missatge de calma a la clientela:

Ester conclou que a Solsona hi ha els mateixos ànims per obrir per part dels comerciants com dels clients d’acudir-hi.

Pel que fa a l’hostaleria, la responsable de l’Hotel Sant Roc, Dolors Garrigasait, també ha volgut transmetre confiança i seguretat en tant que durant tota aquesta crisi han estat molt en contacte amb el Gremi d’ Hostaleria, la Federació i les administracions i estan molt informats de totes les mesures a seguir. En el cas del Sant Roc, han optat per esperar a la fase 2 a obrir el restaurant i entre la fase 3 o el desconfinament total per engegar de nou l’hotel, ja que les restriccions de mobilitat no fan viables les reserves. Sentim Dolors Garrigasait:

   Si bé alguns serveis com l’spa queden garantits, en tant que el virus mor amb altes temperatures i es podrà obrir extremant les mesures d’higiene i controlant l’accés, reclamen més ajuts de l’administració per tirar endavant. Garrigasait confia que durant aquest mes se’n publiquin de nous ja que l’hotel té moltes despeses fixes i preveuen tancar l’any amb pèrdues importants. La responsable del Sant Roc és conscient que quan es pugui tornar a l’activitat es farà   amb una taxa d’ocupació molt baixa a l’hotel i una  facturació molt reduïda al restaurant. Considera que els ajuts de les administracions haurien de servir per pal·liar les pèrdues a causa de la crisi del coronavirus per tal que el 2021 sigui un any normal i es pugui tirar endavant.

             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *