Avui s’obren les inscripcions a les activitats ludicoesportives de les piscines municipals amb canguratge gratuït com a principal novetat

Com sempre, l’oferta s’adreça als infants i joves d’entre 3 i 16 anys i funcionarà de dilluns a divendres de 9 a una, enguany amb limitació de places. Qui ho vulgui podrà optar a un servei de canguratge gratuït de 8 a 9 del matí i d’una a dues del migdia. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció. Per a més informació es pot trucar als Serveis Socials al 973 48 32 34. Aquest servei s’emmarca en el projecte “Entretemps”, coordinat per l’àrea de Drets Socials, Igualtat i Feminismes del Consell Comarcal i subvencionat pel programa “Temps de cures” de la Generalitat i “Corresponsables” del Ministeri d’Igualtat.

Hi haurà nou setmanes d’activitats entre el 27 de juny i el 26 d’agost mentre que les piscines obriran al públic general el dia 25. Les activitats combinen els cursets de natació amb la pràctica esportiva, jocs de taula, tallers, activitats audiovisuals i de descoberta de l’entorn. Les inscripcions es poden fer per setmanes fins al dimecres anterior a la setmana d’inici, sempre que hi hagi places lliures. Es poden cursar en línia al web piscinesmunicipals.ajsolsona.cat o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament  fins al dia 17 de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda. A partir del dia 20 caldrà adreçar-se directament a les piscines: fins al dia 23 de 9 a una i a partir del 25, de 9 del matí a 7 de la tarda.

Les propostes per al públic adult seran per les tardes d’estiu, amb cursets de natació de dilluns a divendres a les 3 de la tarda, aiguagim a les quatre i carril lliure de natació també a partir de les 4.

La temporada d’estiu s’enceta amb diverses millores a les instal·lacions: s’ha ampliat la superfície de gespa artificial, s’han plantat 6 moreres per fer ombra, s’han renovat les dutxes del voltant de la piscina i s’ha arranjat el paviment de les dutxes interiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *