Avui arrenca la segona edició de l’Ubica’t

El trivial del comerç solsoní, amb opció a guanyar 1.000 euros en vals de compra, torna amb diverses novetats. La durada es redueix a un mes, el codi QR dels establiments pot estar col·locat tant a l’interior de l’establiment com en un punt visible de l’exterior i les preguntes són de temàtica solsonina per facilitar-ne la resposta.

La mecànica, però, és la mateixa. Els participants han de recórrer els diferents establiments de la UBIC, dividits en cinc zones identificades amb cinc colors diferents, i han de descodificar unes preguntes escanejant el codi QR. Hi ha un minut per respondre-les. Després de respondre 25 preguntes correctament, l’usuari disposa de tots els colors. Si una resposta no és correcta, la pregunta es bloqueja i el participant ha de cercar un altre enunciat en un establiment diferent. En cas d’errar totes les preguntes i no poder completar la zona, aquesta es desbloqueja automàticament.

Un altre canvi és la manera de designar la persona guanyadora. El 4 de novembre es farà un sorteig per aconseguir 10 finalistes i, dos dies més tard, el sorteig per designar el guanyador i entregar-li el premi, 1.000 euros en vals de compra per gastar als establiments associats durant el novembre.

Podeu consultar les bases de l’Ubica’t a solsonacomercial.com. Totes les novetats es poden trobar al perfil d’Instagram Ubic Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *